Monday 15th May 2017

Dear Parent/Carer

RE: Year 12 Mock Examinations 2016/17

Year 12 Mock examinations will commence from Monday 12th June until Wednesday 21st June. This will ensure that your daughter experiences formal mocks leading up to her public examinations in May 2018 and will support her in the rigour and formalities of the process. Mock exams will also provide an accurate assessment method to monitor and track her progress throughout the year.

Study leave will not be permitted for any students during this time.

Please continue to support your daughter at home with her revision materials and encourage 100% attendance to school. Please find enclosed a copy of the exam timetable and a copy is also available on the school website www.stjulies.org.uk.

All students will be requested to line up in silence and have their seat numbers ready prior to an examination. Exam access arrangement will apply to eligible students for all mock and external examinations. Your daughter will receive an individual exam timetable with seat numbers and venue/s prior to the start of mock exams.

If you have any further questions please do not hesitate to contact school. Thank you for your continued support of your daughter's education.

Yours faithfully

Mrs K McCourt

Deputy Head teacher for KS4/5

June 2017 Year 12 Mock Examination Timetable

Student copy

Exam access arrangements will apply to eligible students. Individual timetables will be issued to each student prior to the start of exams.

There will be no mocks for Maths, Music, Travel and Tourism, ICT and Health and Social Care.

Session	Papers	Time	Session time	No. of students	Exam room
Monday 12 th June (AM)	English Language & Literature Paper 1	3hrs	9.00-12.00pm	11	Dot Stang theatre
Monday 12 th June (PM)	History	1hr 30mins	1.00-2.30pm	12	Dot Stang theatre
Tuesday 13 th June (AM)	English Language & Literature Paper 2	2hrs 30mins	9.00-11.30am	11	Dot Stang theatre
Tuesday 13 th June (PM)	Psychology	2hrs	1.00-3.00pm	15	Dot Stang or Gym
Wednesday 14 th June (AM)	English Literature Paper 1	2hrs 30mins	9.00-11.30am	21	Dot Stang
Wednesday 14th June (PM)	Geography	1hr 45mins	1.00-2.45pm	7	EH13
Thursday 15 th June (AM)	English Literature Paper 2	3hrs	9.00-12.00pm	21	Gym or Dot Stang
Thursday 15 th June (PM)	Dance	1hr 30mins	1.00-2.30pm	5	Gym
	Drama	1hr 30mins	1.00-2.30pm	5	
Friday 16 th June (AM)	Sociology	1hr 30mins	9.00-10.30am	8	Dot Stang
Friday 16 th June (PM)	Business Studies	1hr 30mins	1.00-2.30pm	8	Gym
Monday 19 th June (AM)	Biology Paper 1	1hr 30mins	9.00-10.30pm	17	Gym
Monday 19 th June (AM)	Biology Paper 2	1hr 30mins	11.00-12.30pm	17	Gym
Monday 19 th June (PM)	Chemistry Paper 1	1hr 30mins	1.30-3.00pm	9	Gym
Tuesday 20 th June (AM)	Chemistry Paper 2	1hr 30mins	9.00-10.30pm	9	Gym
Tuesday 20 th June (AM)	Physics Paper 1	1hr 30mins	11.00-12.30pm	3	Gym
Tuesday 20 th June (PM)	Physics Paper 2	1hr 30mins	1.30-3.00pm	3	Gym
Wednesday 21 st June (AM)	Religious Studies	3hrs	9.00-12.00pm	50	Gym
Wednesday 21 st June (PM)	Languages – listening	2hrs 30mins	1.00-3.30pm	3	ICT room